Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Platformbijeenkomst Nieuwe Sanitatie: combineren van afvalwaterstromen, wie worden er beter van?

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bert Palsma/Bjartur Swart
Doelgroep
Datum
16-04-2014 tot --

Op 16 april 2014 organiseert de Koepelgroep Nieuwe Sanitatie van STOWA alweer haar elfde platformbijeenkomst. Het thema van deze middag is 'Combineren van afvalwaterstromen, wie worden er beter van?' Tijdens de dag gaan we met vertegenwoordigers van alle betrokken partijen (w.o gemeenten, waterschappen en woningbouwcorporaties) in gesprek over het mogelijke belang dat zij hebben bij het combineren van afvalwaterstromen. Ook brengen we daarbij de mitsen en maren in beeld. De bijeenkomst start om 12.00 uur met een inlooplunch. Om 13.00 uur start het programma.

Meer informatie en aanmelding

Klik HIER om u aan te melden.

Voor specifieke vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Bjartur Swart. Als u op deze bijeenkomst een bijdrage wilt verzorgen dat aansluit op dit thema, kunt u zich ook bij hem melden.
 
Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.